ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικώς στο 2641052799 ή με μήνυμα inbox στη σελίδα μας στο facebook.

Αναφέρετε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να κάνετε την επιστροφή του προϊόντος(αντικατάσταση μεγέθους, λανθασμένη επιλογή προϊόντος, ελαττωματικό προϊόν, λάθος της εταιρίας στην αποστολή προϊόντος)

Αφού ληφθεί το αίτημα σας, υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο για την ενημέρωση σας ως προς την διαδικασία της επιστροφής του προϊόντος.
Η μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε είναι SPEEDEX και μέσω αυτής πραγματοποιούνται οι επιστροφές.

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος ή αλλαγής μεγέθους η εταιρία επιβαρύνεται το κόστος επιστροφής, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος της νέας αποστολής προς εκείνον που είναι 5€. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λανθασμένης αποστολής προϊόντος η εταιρία επιβαρύνεται εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα.

Μετά την παραλαβή της επιστροφής του εμπορεύματος στην αποθήκη της εταιρείας μας και την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου, το προσωπικό του www.kammenos-shoes.gr σε εύλογο χρονικό διάστημα ενημερώνει και κατευθύνει τον πελάτη για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ελαττωματικά Προιόντα

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 15 ημερών από την πώληση του ,αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με νέο ή την επιδιόρθωσή του εάν είναι εφικτό χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας.

Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα αίτημα επιστροφής, έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής/αντικατάστασης/επιδιόρθωσης.

Αν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την αντικατάσταση του από όποιο αλλά , ισάξιο προϊόν της επιλογή σας ή και μεγαλύτερης αξίας με την υποχρέωση να καλύψετε την επιπλέων διαφορά που θα προκύψει

Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Μετά το πέραςτων 15 ημερών η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ.

 

 

 

TOP
Το καλάθι σου 0